Nieuw in de collectie...

Vanaf heden hebben wij nieuwe merken toegevoegd aan ons assortiment.

Dit zijn de nieuwe merken die wij nu al in de winkel verkopen en per 1 januari op onze website zullen gaan verkopen:

  • B.Belt
  • Becksondergaard
  • B.Loved
  • Jots kaarten
  • Scapa Home

B.Belt is opgericht in 2008 en is in korte tijd ontzettend hard gegroeid op de accessoire markt . B.Belt produceert riemen en armbanden met studs die met de hand worden bevestigd. B.Belt riemen zijn gemaakt van echt leer.

Becksondergaard is een label uit Kopenhagen. Becksondergaard is in 2003 opgericht door twee dames genaamd Lis Beck en Anna Söndergaard. Zij verkopen o.a. sieraden, handtassen, portemonnees en sjaals.

B.Loved produceert alleen sieraden voor vrouwen. De collectie bestaat uit armbanden, kettingen, oorbellen en ringen en hebben een trendy en elegante uitstraling. B.Loved sieraden zijn van goede kwaliteit en kunnen uitstekend gecombineerd worden met andere sieraden. De sieraden zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Jots omschrijft zichzelf als stoer, vernieuwend en mooi door eenvoud. En dat is zeker waar. Door gebruik te maken van rustige en sobere tinten, is het hun gelukt om een krijt- en poederachtige effect te creëren. En dat is zeker gelukt! De teksten op de kaarten zijn kort maar pakkend en stoer. Om het geheel af te maken, is gekozen voor een neutrale witte envelop.

Scapa Home heeft naast kleding ook een prachtige collectie in interieur. Ook hier staat de kwaliteit hoog aangeschreven. Scapa Home staat voor topkwaliteit. De collectie van Scapa Home zijn elk jaar weer stijlvol, sober en tijdloos. De artikelen worden zoveel mogelijk gemaakt uit natuurlijke materialen.« Terug naar overzicht